OVER MIJ

Hi! Ik ben Rebecca, een creatieveling uit Zwolle. Geboren in Flevoland waar het altijd heel hard waait en het dus een wonder is dat ik niet ben weggewaaid. Niet gevreesd, ik sta nog steeds met beide benen op de grond, nou ja soms droom ik wel eens weg. Dromen over een volgende reisbestemming waar ik toffe dingen kan ontdekken en ondertussen mooie foto’s kan maken. Dat is wat ik het liefste doe, samen met familie en vrienden. Van mooie Spaanse steden tot de prachtige IJslandse natuur, geef mij een camera en je hoort alleen nog het klikken van de sluiter.

Wat schuilt er nog meer achter die camera? Een cijfernerd, in 2012 heb ik namelijk mijn studie Bedrijfseconomie afgerond. Na heel wat vallen en opstaan, heb ik nu mijn plekje in het bedrijfsleven wel gevonden. Ik ben niet je typische cijfernerd (hoop ik), want ik mag heel graag lol trappen met mijn collega’s om ons serieuze vak wat luchtiger te maken. Een introvert that’s me, maar met de juiste mensen kan ik volledig los gaan en gooi ik er het liefst een paar sarcastische opmerkingen tegenaan of ik bezorg je een gehoorbeschadiging tijdens een potje Mario Kart en tafelvoetbal.

Nog even terug naar dat fotograferen, deze passie is ontstaan bij mijn zus, zij is fotografe. Van haar heb ik heel veel geleerd en na een leencamera heb ik mijzelf voor mijn 23e verjaardag een Canon spiegelreflexcamera cadeau gedaan. Daarnaast heb ik van mijn ouders hun oude analoge spiegelreflexcamera gekregen. Genoeg speelgoed dus ;)

Om die duizenden foto’s op mijn computer te laten staan is natuurlijk zonde, daarom wil ik deze hier graag met jullie delen. Door middel van foto’s, tips en ervaringen neem ik jullie mee op mijn avonturen. Let’s capture the Joy! 📷

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *